onsdag 11 juni 2008

and i remeber every kiss.

Det är helt otroligt att allt är över så snabbt. Man har sett fram emot studenten jättelänge och så är dagen där och efter en stund är det en ny dag. Dagen gick så förbaskat fort. Men det var en underbar dag! Och jag vill bara uppleva den en gång till. Champagnefrukost, fotografering, lunch på borgen men lärarna, tåget mot skolan, UTSPRINGNINGEN! åkandet på flaket, firandet hemma med släkt och vänner, mat & presenter, borgen på kvällen. Det låter kanske inte så speciellt men det var det verkligen. Dagen efter ville jag egentligen inte uppleva, men det blev trevligt ändå. Mycket trevligt.

I måndags var det meningen att jag och sophij skulle åka en liten runda i skåne. men så blev det inte. Toffie sprang efter en koltrast och stukade sitt redan haltade ben. Det kom liksom upp på ryggen, väldigt hemskt. Jag och pappa körde till veterinären och hon fick en spruta och lite piller till. hon har nästan precis avslutat sin förra kur men vi får hoppas att det blir bättre fort. hon haltar omkring här så öronen flyger. (:

Igår bar det i alla fall av till helsingborg och efter att vi hade gått gatan framochtillbaka några gånger för mycket tog vi en buss ut till väla innan vi åkte hem igen. (: Det blev en trevlig dag.

li.

Inga kommentarer: