torsdag 17 mars 2011

hello

Nu har min dator varit på lagning sedan den sjunde mars. Idag är det den sjuttonde, still no computer! Det låter dumt men jag måste verkligen ha den nu! Har MASSOR av saker att göra, viktiga saker! :)

li.

1 kommentar:

Jessica sa...

Hej Linda,
läste precis din kommentar på bloggen. Vad kul att du läser den och grattis till att ha fått upp ögonen för KulturTurism! :)
Jag antar att du sett både hemsidan (som jag som student varit med och omformat de senaste veckorna!) för skolan där all info om utbildningen finns. Det bästa med att plugga KulturTurism är att man får en grym bas och lär sig hur viktigt det är med kontakter. Våra föreläsare är inga lärare utan entreprenörer som kan branschen, de är fantastiska! Jag var heller inte beredd att ge upp mitt jobb till en början men utbildningen är bara två år och 1/3 är ju praktik! Och behöver jag ens nämna the big chance Nya Zeeland. Jag har varit där tidigare och den här utbildningen gör så rätt i att samarbet amed ett universitet där! maila mig om du vill på: jessica.jantti@gmail.com. Om du kan komma; TUR-mässan 26-27/3 på sv mässan Gbg!! Vi kommer att vara där bl andra turismutbildningar!